Alegerea vitrajelor potrivite

La Saint-Gobain Glass oferim o gamă largă de soluții, în funcție de nevoile voastre de confort. Puteți opta pentru ferestre cu funcție de izolare termică și control solar, ferestre perfect transparente, cu un grad ridicat de confort acustic sau ferestre cu grad ridicat de siguranță și securitate.

În plus, soluțiile pe care le oferim sunt personalizate în funcție de orientarea ferestrelor locuinței, numărul lor și suprafața vitrată. De exemplu, pentru fațadele orientate către nord recomandăm alegerea ferestrelor de dimensiuni mari, cu capacitate de izolare termică sporită (pentru a permite trecerea luminii naturale). În cazul ferestrelor orientate către sud recomandăm alegerea vitrajelor cu control solar, care limitează aportul de căldură din exterior și împiedică supraîncălzirea spațiilor interioare.


Descoperă Vitrajele Saint Gobain

PLANISTAR SUN PLUS

Citește mai mult

PLANITHERM 4S EVOLUTION

Citește mai mult

STICLA LAMINATĂ

Citește mai mult

Beneficiile vitrajelor Saint Gobain

CONFORT PE
TIMP DE IARNĂ

Vitrajul triplu Saint-Gobain Glass îmbină un nivel înalt de eficiență energetică cu o transparență totală și, implicit, o transmisie foarte bună a luminii. Vitrajul izolant reține căldura din încăpere și permite căldurii naturale să pătrundă, încălzind și mai mult spațiul interior. Astfel puteți alege ferestre de dimensiuni mari, fără a simți frigul.

CONFORT PE
TIMP DE VARĂ

Vitrajul Saint Gobain permite pătrunderea luminii naturale, reflectând, în același timp, două treimi din căldura solară, pentru a evita supraîncălzirea încăperilor. Astfel, prin utilizarea redusă a aparatului de aer condiționat, consumul de energie va fi mult mai scăzut.

CONFORT PE
TIMPUL ZILEI

Ferestrele cu vitraje de dimensiuni mari permit o iluminare mai bună a spațiului interior, asigurând, în același timp, deschiderea și comunicarea cu exteriorul. În plus, folosirea redusă a corpurilor de iluminat artificial duce la un consum mai mic de energie.

ECONOMII DE
ENERGIE

Vitrajele de înaltă performanță pot îmbunătăți substanțial consumul de energie și pot reduce cheltuielile cu peste 30%, în comparație cu un vitraj simplu. Sistemul etanș păstrează căldura înăuntru și, în același timp, permite luminii naturale să încălzească interiorul casei pe timp de iarnă. Pe timp de vară, vitrajele reflectă mare parte din căldura solară și elimină riscul supraîncălzirii spațiului. Datorită pierderilor reduse de căldură și utilizării mai puțin frecvente a aparatelor de aer condiționat și a corpurilor de iluminat, consumul de energie este micșorat.

SIGURANȚĂ ȘI
SECURITATE

Vitrajele cu sticlă laminată elimină riscul accidentelor cauzate de posibilele spargeri ale sticlei și oferă securitate în cazul tentativelor de pătrundere prin efracție. Sticla laminată pentru siguranță este alcătuită dintr-o peliculă din plastic (PVB) intercalată între două panouri de sticlă. În cazul în care sticla se sparge, cioburile răman atașate de peliculă. Sticla laminată pentru securitate este alcătuită din două pelicule de plastic (PVB) intercalate între două panouri de sticlă. Acest tip de sticlă protejează oamenii și bunurile în caz de agresiune.

CONFORT
ACUSTIC

Vitrajele acustice conțin o peliculă din plastic care acționează ca o barieră, eliminând zgomotul de afară. Într-un spațiu urban obișnuit, pentru a asigura un confort acustic optim, este necesară producerea unei diferențe de aproximativ 30 dB între zgomotul de afară și interiorul căminului. Dacă locuința este expusă poluării fonice, este necesar un nivel de absorbție a sunetului de peste 35 dB.