Istorie

Saint-Gobain Glass: Sticlă regală

A fost odată un rege francez care era fascinat de sticlă. Așa că a hotărât să găsească sticla cea mai bună pentru palatul său de la Versailles. Așa a început, cu peste 350 de ani în urmă, istoria uimitoare a sticlei noastre: Regele Soare, Ludovic al XIV-lea, a pus atunci bazele SAINT–GOBAIN GLASS.

Efficacité

Noi, cei de la SAINT–GOBAIN GLASS, avem soluții pentru toate tipurile de clienți, pentru că fiecare înțelege diferit confortul. Sticla noastră îmbunătățește confortul termic al căminului dumneavoastră, iar acest lucru este important. Vă doriți multă lumină în casă? Oui, pe bună dreptate. Izolare fonică? Categoric, sticla îndeplinește un rol important. Siguranță, rezistență la impact - în mod sigur puteți avea parte de acestea. Este ceea ce noi numim… EFFICACITÉ!

<< AFLĂ MAI MULTE DESPRE STICLA SAINT-GOBAIN >>

Confortul, le confort, nu e niciodată prea mult.

Maiestatea Sa Ludovic, vorbind despre geamurile de la Saint-Gobain Glass

Avantaje

CONFORT VIZUAL

Ferestrele cu sticlă potrivită permit un iluminat mai bun al interiorului, asigurând totodată deschidere și contact cu mediul exterior. Pe de altă parte, utilizarea redusă a iluminatului artificial economisește energie.

Transparență

PLANISTAR SUN este sticla perfectă pentru confortul dumneavoastră vizual.

CONFORT PE TIMPUL IERNII

Sticla cu izolare termică SAINT–GOBAIN îmbină un nivel ridicat de eficiență energetică și excelență în materie de transparență. Acest tip de sticlă reține căldura în interior și vă ajută să reduceți facturile de energie. Astfel, puteți folosi ferestre mari, fără a simți frigul în interiorul casei.

Izolare termică

PLANISTAR SUN este sticla perfectă pentru confortul dumneavoastră termic pe timpul iernii.

CONFORT PE TIMPUL VERII

Sticla cu control solar SAINT–GOBAIN permite pătrunderea luminii naturale și, în același timp, reflectă două treimi din căldura solară, pentru a evita supraîncălzirea încăperilor. Astfel, prin reducerea nivelului de utilizare a aerului condiționat, consumul de energie va fi mult mai scăzut.

Control solar

PLANISTAR SUN este sticla perfectă pentru confortul dumneavoastră termic pe timpul verii.

CONFORT ACUSTIC

Sticla laminată cu folie acustică este produsă prin alipirea ca într-un sandwich a unei folii de PVB Silence, strat intermediar de plastic, transparent și rezistent, care conferă izolare acustică între două foi de sticlă. Această sticlă acustică reflectă sunetul și protejează locuința împotriva zgomotelor exterioare. Vă oferă astfel o izolare acustică eficientă în zonele zgomotoase!

Izolare fonică

STADIP SILENCE este sticla perfectă pentru confortul dumneavoastră acustic.

CONFORT FINANCIAR

Vitrajele cu nivel ridicat de eficiență pot scădea în mod semnificativ consumul de energie și pot reduce costurile cu peste 30% comparativ cu ferestrele convenționale. Pe timpul iernii, vitrajele avansate păstrează căldura în interior, permițând pătrunderea luminii naturale în căminul dumneavoastră. Pe timpul verii, sticla reflectă cea mai mare parte a căldurii și previne supraîncălzirea spațiilor. Datorită reducerii pierderilor de căldură și utilizării mai puțin frecvente a aparatelor de aer condiționat și a iluminatului, consumul de energie este redus.

Economii la facturile de energie

PLANISTAR SUN este sticla perfectă pentru confortul dumneavoastră financiar.

CONFORT PSIHIC

Vitrajele din sticlă laminată elimină riscul de accidente provocate de eventuala spargere a sticlei și oferă siguranță în cazul tentativelor de intrare prin efracție. Sticla laminată este o sticlă care oferă siguranță și securitate, fiind alcătuită din două foi de sticlă lipite de una sau mai multe folii de plastic intermediare intercalate transparente și rezistente. Dacă sticla se sparge, cioburile sunt ținute laolaltă de folia intermediară intercalată de PVB, evitând pătrunderea hoților și reducând riscul de rănire prin tăiere.

Siguranță și securitate

STADIP este sticla perfectă pentru confortul dumneavoastră psihic.

Facebook